Fotelik Samochodowy Nautilus Graco - Wózeczkowo.pl - Artykuły dla dzieci. W trosce o bezpieczeństwo i zdrowie Twojego Dziecka
Niniejsza strona internetowa może przesyłać pliki cookie na komputer użytkownika. Dalsze korzystanie ze strony wozeczkowo.pl jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na instalację jednego lub kilku plików cookie na Państwa komputerze. Nie pokazuj więcej tego komunikatu.
Logo sklepu Wózeczkowo
szukaj producenta
Wózki dla dzieci
Foteliki Samochodowe
Łóżeczka
Pościele
wózki dla dzieci babyactive, jet alu, ballerina, spacerówka q, el-ninowózki dla dzieci tako, warrior, jumper, ballila, acustic, laret, captivawózki krasnal, saturn, coral, polaris, szymek, peix, diamantwózki tutek grander dla dzieci

Opinie o produkcie:



 


Fotelik Samochodowy
Nautilus

¦rednia ocena: 5


Dodaj opinię

Tre¶ć opinii:
Ideał
Moje bliźniaki wożą się takimi właśnie i bardzo jestem zadowolona i ja i one. Nautilusy spełniają wszystkie oczekiwania

Data: 2013-11-04

Podpis: yaga

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
3 punkty w testach adac przesądziło o zakupie Nautilusa i to że rośnie wraz z dzieckiem. Dla mnie fotelik jak marzenie, odpowiednio zabezpieczone dziecko podczas jazdy, łatwy do czyszczenia materiał. Ja go polecam

Data: 2013-08-22

Podpis: aga

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Polecam. Bezpieczny, super wzmocnienia boczne,pięcio punktowe pasy bezpieczeństwa, reguluje się wysokośc fotelika do wysokości dziecka ...no mnie to zaszokowało żę ktoś wpadł na taki fajny pomysł. Dziś korzystam z wkładki dla niemowlaka a wiem żę fotelik będzie rósł wraz z Sebusiem

Data: 2013-07-30

Podpis: donina

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
fajny fotelik posiada fajne wzmocnienia boczne i na pewno maluchowi wygodniej, nasz synek lubi w nim jeździć...przydatne są też uchwyty na picie, no i mega bezpieczny. Polecam

Data: 2013-06-29

Podpis: mikrus

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Dla mnie najlepszy fotelik dla dziecka od 9 miesiąca do aż 12 roku życia- tak uniwersalny i bezpieczny...Polecam zobaczyć jak zachowuje się w symulacji wypadku . dla mnie decydujące było to jak zachował się w testach adac. Polecam

Data: 2013-06-27

Podpis: orri

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Dla mnie świetny, bezpieczny, leciutki, łatwy w montażu, 5 punktowe pasy bezpieczeństwa…taki powinien być każdy fotelik

Data: 2013-05-28

Podpis: zołza

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Nautilus jest dla mnie najlepszym fotelikiem jaki można za rozsądną cenę kupić swojemu dziecku.Rosnie wraz z dzieckiem. Co bywa zmora mam- już nie problem jest z zabrudzonym pokrowcem, można go spokojnie ściągnąć i uprać w pralce.Pięcio punktowe pasy bezpieczeństwa, do tego fajowe schowki, uchwyt na kubki ...no super

Data: 2013-05-14

Podpis: doktorek

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Moge go śmiało polecić, wygodny, łatwy w montażu a co najważniejsze można go używać i używać bo rośnie wraz z dzieckiem. A przy tym jest taki bezpieczny i ładny. Dzieciaczek jest w nim naprawdę bezpieczny dzięki odpowiednio wyprofilowanemu oparciu jak i zagłówkowi. Warty zakupu

Data: 2013-04-14

Podpis: molinda

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Fotelik godny polecenia, nie ma mu co zarzucić. Dziecku wygodnie, jest w nim bezpieczne a ja zadowolona jestem z jakości materiałów i mozliwości prania

Data: 2013-04-14

Podpis: kisia

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Bezpieczeństwo przede wszystkim, do tego uniwersalność bo jest od 9-36 - to dwie rzeczy które przesądziły o wyborze tego fotelika. Jestem zadowolona,nie zamieniła bym go za żadne skarby na inny

Data: 2013-03-21

Podpis: Renatta

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Zachwycający, praktyczny i komfortowy. Tak go mogę określić. Bezpieczny oczywiście też. Za wcale niedużą cenę jeden fotelik na kilka lat- to niesamowite. Super po prostu

Data: 2013-03-15

Podpis: eva

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Udał się fotelik producentowi.Przede wszystkim wszelkie wymogi bezpieczeństwa, normy czy jakoś tak:)
dziecko ma w nim wygodę, ma dobre wzmocnienia zarówno głowy, placków jak i boczne.I fakt że starcza na długie lata bo rośnie z dzieckiem. Bomba

Data: 2013-02-26

Podpis: napoleonka:)

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Produkt od firmy Graco jak najlepszej jakości.Lubię tą firme i nie zawiodłam się na niej.Fotelik ok w jednej cenie mam taki,który nadaje się dla Karolka na kilka ładnych lat.Odpowiednie pasy, wzmocnienia, wygodny bo maluch chętnie w nim podróżuje. Dobrze się go mocuje i prosto.

Data: 2013-02-21

Podpis: kazik

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
dla mnie nautilus to naprawdę super fotelik. Bezpieczny dla dziecka bo ma wszelkie certyfikaty a na pewno nad wyborem przemawiał u mnie fakt iż jest to fotelik uniwersalny...będzie nam słuzył długo. ŁAtwy w montażu.polecam

Data: 2013-02-15

Podpis: malwinaZ

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Korzystny zakup pod każdym względem i dziecko długo z niego może korzystać. Świetnie przemyślany i bezpieczny

Data: 2013-02-07

Podpis: Marek

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Moja opinia o tym foteliku będzie jak najbardziej pozytywna. Ma wszystko co nalezy żeby byc bezpiecznym fotelikiem. Czytałam że to jeden z popularniejszycg fotelików i mamy go cenia. Ja już też. Polecam

Data: 2013-01-21

Podpis: miszka

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Jak na fotelik taki uniwersalny wagowo wyszedł mnie bardzo tanio no i nie trzeba juz go zmieniac aż do konca jazdy synka w foteliku. Wyglada na tyle porzadnie i solidnie, ze raczej nic mu nie grozi, powinien tyle latek wytrzymac. Bardzo dobrze sprawdza sie uchwyt na kubeczek , wkładka dla małego dziecka tez była przydatna. Jestem zadowolona i polecam

Data: 2013-01-14

Podpis: dorota27

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Jako mężczyzna jestem całkowicie na TAK za tym fotelikiem
bezpieczęństwo przede wszystkim i mocne mocowanie w fotelu samochodu
No i cenowo ekonomiczny jak na uniwersalny fotelik

Data: 2012-12-31

Podpis: rafał

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Już sam wyglad tego fotelika mi ise spodobał no ale wiadomo, że przy wyborze najistotniejsze było dla nas bezpieczęństwo dziecka. Jak sie okazało ze ma pozytywne wyniki w testach zderzeniowych i że ma bezpieczne wzmocnienia z boków - już się nim zainteresowalismy. Do tego jest unowersalnym fotelikiem wiec w sam raz na nasza kieszęń, wysżło oszczendie bo nie musimy już zmieniac fotelika na inny - wystarczy nam do końca

Data: 2012-12-31

Podpis: kasia katarzyna

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Doskonały fotelik!
Po pierwsze pozytywne wyniki w testach zderzeniowych i solidne wykonanie - to powoduje , że zapewnia dziecku bezpieczeństwo. Po drugie- wygoda użytkowania po obu stronach - nam się łatwo montuje i sadza dziecko, dziecku wygodnie się siedzi , bo protestów nie widać, a poza tym uwielbia jazdę samochodem! idealna tapicerka- wytrzymmała, łatw aw czyszczeniu, bez kłopotu ściaga sie do prania . Same zalety

Data: 2012-12-22

Podpis: Michalina

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Idealny fotelik za ludzką cenę :) Bezpieczeństwo potwierdzone testami zderzeniowymi gwarantuje nam spokój. Dziecku fotelik bardzo sie podoba, nie protestuje i nie marudzi nawet przy dłuższej jeździe. Wygodny w montażu i demontażu
Ocena 5/5

Data: 2012-12-22

Podpis: Monia

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Mamy Nautilusa, przed zakupem radziliśmy się ekspertów, którzy rekomendowali ten fotelik - ma mechanizm blokujący, pasy pięciopunktowe, no i dodatkowo wzmocnione boki chroniące przed uderzeniami bocznymi.
No a poza tym to fotelik już do końca, wszystkie parametr można bez problemu regulować.

Data: 2012-12-02

Podpis: katrina

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
GDY KUPOWALIŚMY FOTELI PRZYMIERZALIŚMY NASZA NIUNIE DO KILKU WYBRANYCH WCZEŚNIEJ MODELI. O NAUTILUSIE ZDECYDOWAŁA ONA. W 3 INNYCH NIE DAŁA SIĘ NAWET ZAPIĄĆ W PASY, A Z NAUTILUSA NIE CHCIAŁA WYJŚĆ!
WCZEŚNIEJ OCZYWISCIE SPRAWDZILIŚMY I TESTY I OPINIE, WYBÓR DOKONANY RODZINNIE, MOŻNA POWIEDZIEĆ:)
MAMY GO OD JAKIŚ 6-7 MIEISECY I Z ZADOWOLENIEM POLECAM

Data: 2012-11-30

Podpis: ANETTA

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
wspaniały, wygodny, BEZPIECZNY i bajerancki
Same zalety, gorąco polecam!

Data: 2012-11-16

Podpis: mama patryczka

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
Super fotelik, po kilku dniach użytkowania jestem zadowolona. Odchylenie do spania co prawda mogło by być nieco wieksze ale nie narzekam strasznie bo wazne, że jest bezpiczny i stabilny, dziecko i tak ma w nim na tyle wygodnie że uśnie spokojnie , mój synek z tym problemów nie ma a głowkę wygodnie opiera na bocznych osłonkach

Data: 2012-10-08

Podpis: martulas

Ocena: 5




Tre¶ć opinii:
To fotelik moich marzeń! Śliczny, bezpieczny bo testowany , wygodny. Mocno montuje się w siedzeniu samochodu, nie "lata". Tapicerka bardzo porzadna, dobra jakosciowo, łatwa w czyszczeniu gdy dziecko zabrudzi. Praktyczne dodatki - miejsce na kubek czy butelke z piciem i na drobiazgi. Fotelik ma regulowane oparcie i mozna go odchylic jak dziecko zaśnie.
Godny polecenia innym mamom co ta opinia robię

Data: 2012-05-30

Podpis: jaga

Ocena: 5




Kontakt:
tel.: 46 8808081
kom.: 516406666
e-mail: sklep@wozeczkowo.pl
Wyszukiwanie:

Koszyk jest pusty

NOWOŚĆ

Fotelik Samochodowy
Champion
Caretero

Fotelik Samochodowy Champion Caretero
Cena:
645.00 zł

...zobacz więcej nowości


Kontakt  Koszyk  Regulamin  Nowości  Promocje

Ceneo  Opineo  PayU - płatności internetowe